Ψυχική υγεία

Ο πρώτος πυλώνας του προγράμματος  Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo αφορά στην ενίσχυση και προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Ψυχική υγεία είναι η συναισθηματική και η διανοητική κατάσταση που επιτρέπει στα άτομα να χαίρονται τη ζωή και να αντεπεξέρχονται στις απογοητεύσεις αλλά και στις δύσκολες συνθήκες. Είναι το θετικό συναίσθημα της ψυχολογικής ευεξίας και της πίστης μας στη δική μας αξία αλλά και των άλλων.

Σκοπός της πρώτης δράσης του προγράμματος είναι η ενίσχυση και προστασία Ψυχικής Υγείας, Αθλητών, Γονέων και Προπονητών μέσω της δωρεάν παροχής από το πρόγραμμα  Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo εισηγήσεων και ενημερωτικών συνεδριών  από ειδικούς επαγγελματίες Ψυχικής υγείας σε αθλητές και αθλήτριες 12 -18 ετών, στους προπονητές και προπονήτριες τους καθώς και στους γονείς.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής μέσω της υποβολής ενδιαφέροντος στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα του προγράμματος  στη δράση σε πρώτη φάση έχουν οι  αναγνωρισμένοι από τη ΓΓΑ αθλητικοί σύλλογοι στο ποδόσφαιρο , μπάσκετ, βόλει και κολύμβηση σε όλη την Ελλάδα.  

Η Θεματολογία των ενημερωτικών συνεδριών αφορά στην Ενίσχυση Ψυχικού Σθένους και Ανθεκτικότητας, την Αναγνώριση και Αντιμετώπιση Αγωνιστικού Άγχους, την Εκπαίδευση στην στοχοθεσία, ενίσχυση της στοχοπροσήλωσης αλλά και την Πρόληψη και υποστήριξη των αθλητών από Σωματικό και Ψυχικό Bullying.

Οι δράσεις του πυλώνα της Ψυχικής Υγείας του προγράμματος  Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Φόρμα συμμετοχής

Στοιχεία συλλόγου

Προσωπικά στοιχεία (με λατινικούς χαρακτήρες)

Διαθεσιμότητα συμμετοχής

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Σύντομα θα λάβετε ενημέρωση.